E-kutatás


Regisztráció  JelszóemlékeztetőNYITVATARTÁS

Hétfő 9:00-13:00; 13:30-16:30

Kedd 9:00-13:00; 13:30-16:30

Szerda 9:00-13:00

Csütörtök Zárva
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Kutatás előzetes bejelentkezés után lehetséges!


GALÉRIA


E-kutatás

Próbálja ki Ön is E-kutatás rendszerünk ingyenes próbaverzióját!

E-kutatás demo

 

 

A szolgáltatás leírása:

E-kutatás szolgáltatásunkkal a VPKL iratanyagáról készült digitális felvételek böngészhetőek az interneten. A szolgáltatás regisztrációval vehető igénybe. Jelenleg a Püspöki-, a Káptalani- és a Plébániai Levéltár egyes iratanyagairól készültek el digitális képek. A képeket folyamatosan készítjük és töltjük fel honlapunkra. Hogy mely irategyüttesünkről készültek el a felvételek, az segédleteinkből látható. A segédletekben az egyes sorokra klikkelve megtalálhatóak a digitalizált iratanyag megnevezései és a felvételszám is.Családfakutatók figyelmébe ajánljuk a Plébániai levéltárban található digitalizált anyakönyvek mellett a Püspöki Levéltár Protocollum confirmatorum alsorozatát, melyben a 18. századtól megtalálhatóak a bérmáltak anyakönyvi adatai. A helytörténet kutatás fontos forrásai a Historia domusok, melyek digitalizálására nagy hangsúlyt fektetünk.

Műszaki információk:

Rendszerünkben jpg formátumú képek találhatóak, melyeket Windows és Android rendszerről és Apple eszközökről is lehet böngészni.

Szolgáltatási csomagok:

15 napos hozzáférés és 15 képmásolat, 5000 db kép megnyitása:  3500 Ft

negyedéves (3 hónapos) hozzáférés és 50 képmásolat, 10 000 db kép megnyitása: 7 000 Ft

egy éves hozzáférés és 200 képmásolat, 25 000 db kép megnyitása: 18 000 Ft

(A képmásolat azon képeket jelenti, melyeket letölt és elment saját számítógépére, vagy egyéb adathordozóra.)

 

A regisztráció menete:

1. lépés:

A regisztrációs adatlap kitöltése. A kitöltés után a rendszer automatikus e-mailt küld, mellyel a regisztrációt véglegesíteni kell.

2. lépés:

A szolgáltatási díj befizetése a regisztrációs adatlapon kiválasztott módon.

3. lépés:

A Váci Püspöki és Káptalani Levéltár aktiválja a felhasználónév - jelszó párt, miután megérkezett a szolgáltatási díj. Az ügyintézés 1-2 munkanapot vesz igénybe. Ezzel válik aktivvá a felhasználó és megkezdheti a kutatást. A rendszer automatikus e-mailt küld, megjelölve az utolsó napot ameddig a felhasználó beléphet.

 

Mit tegyek, ha ismét szeretnék E-kutatást végezni és már van regisztrációm?

Felhasználói hozzáféréssel rendelkező kutatóink számára nem szükséges újonnan regisztrálni, a szolgáltatási díj elutalása után a már meglévő hozzáférésüket aktiváljuk újra. Az átutaláshoz a bankszámlaszám a regisztrációs adatlapon található, melyet nem szükséges ismét kitölteni.

 

E-kutatás Plusz

Az E-kutatás Plusz szolgáltatásunk egy kiegészítő szolgáltatás, amellyel nagyméretű fájlokat lehet letölteni rendszerünkből. A kiegészítő szolgáltatással Tervtárunkból lehet tervrajzokat letölteni nagy felbontásban.
1 db. nagyfelbontású tervrajz/térkép ára:  1905 Ft (1500 + Áfa)

 

Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.


Váci Püspöki és Káptalani Levéltár honlapja • Webfejlesztés: DunaWeb Kft.