E-kutatás


Regisztráció  JelszóemlékeztetőNYITVATARTÁS

Hétfő 9:00-13:00; 13:30-16:30

Kedd 9:00-13:00; 13:30-16:30

Szerda 9:00-13:00

Csütörtök Zárva
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Kutatás előzetes bejelentkezés után lehetséges!


GALÉRIA


Hírek

Beindítottuk E-kutatás szolgáltatásunkat!
A szolgáltatás igénybevételéhez regisztráció szükséges. Az E-kutatásról bővebb leírás a Szolgáltatások fül alatt található.
2020-ban befejeztük levéltárunk digitalizált tervrajzainak feltöltését E-kutatás rendszerünkbe. Kiadványokhoz, tervezéshez vízjel nélküli nagy felbontású tervrajzok E-kutatás Plusz kiegészítő szolgáltatással vehetők igénybe.
Digitalizált hangtárunk 2021-óta hallgatható az ingyenes regisztráció aktiválása után. Hangtárunkban sok érdekesség között megtalálhatóak a Nagymarosi Ifjúsági Találkozók hangfelvételei is az 1980-as évekből.


A kutatható anyagok körét folyamatosan bővítjük. Felvételek készültek a Püspöki-, a Káptalani- és a Plébániai Levéltár egyes iratairól. Képnézőnk Windows és Android rendszer alatt is fut, illetve Appel eszközökkel is működik.

Jelenleg az E-kutatás szolgáltatással már több mint 530.000 felvétel érhető el.


Digitalizált tervtárunk több mint 150 plébániáról templomok, tornyok, plébániaépületek, iskolák tervrajzai találhatóak tervtárunkban, melyek közül sok 100-200 éves szinezett példány.

Kiadványokhoz, tervezéshez vízjel nélküli nagy felbontású tervrajzok E-kutatás Plussz kiegészítő szolgáltatással vehetők igénybe.

 

 

 

Digitalizált hangtárunk 2021-óta hallgatható az ingyenes regisztráció aktiválása után.

A Nagymarosi Ifjúsági Találkozók hangfelvételein kívül a Bécsi Magyar Lelkészség hangfelvételei hallgathatóak hangtárunkban.


Váci Püspöki és Káptalani Levéltár honlapja • Webfejlesztés: DunaWeb Kft.